Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mów do mnie..."

Ja naiwna marzycielka,
Z głową w błękicie...
Szalem nadziei otulona.
Czekam na Twoje słowa.
Mów do mnie:
-Wschodem
-Południa błękitem
-Zachodem słońca
-Nocą czarną.
Mów do mnie nawet przez sen.
Tak bardzo tego chcę...
Kocham Cię.

281 851 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!