Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat koronek

ja koronek się nie boję
może nawet bym ubrała

nie mam komu mówiąc szczerze
zrobić takiego kawała

dobrze znany świetny muzyk
doskonale to przedstawił

wręcz wyśpiewał wszystkim ludziom
i o rozpacz mnie przyprawił

"bo do tanga trzeba dwojga
zgodnych ciał..." i problem jest

bo choć lata są niemłode
ale serce owszem-jest

którą bym nie poszła drogą
nie ma nie będzie the best

więc poczytam sobie wiersze
o strojeniu się w koronki

o zrzucaniu całowaniu
dla mnie to są tylko mrzonki

31 407 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    12 June 2021, 18:28

    Trzeba marzyć i chcieć (nie bać się) spełnienia marzeń. Tylko wtedy się spełniają....

    P. s. Wiesz że Cię uwielbiam?!

    od batram
  • 9 May 2021, 20:40

    na koronki zawsze jest odpowiednia pora
    od brafitterki czy zębowego doktora ;)

    Fajne. :))

    od batram
  • kati75

    8 May 2021, 19:58

    Zawsze jest jakieś jutro i nigdy niewiadomo,co komu się przydarzy😉

    od batram