Menu
Gildia Pióra na Patronite

By To Był Ostatni Raz ...

Ja już nic się nie zarzekam,
będzie Panie co mi dasz,
ja Cię proszę tylko o to
by to był ostatni raz ...

Z oczu łez bolesnych rzeka,
w sercu wielki wstyd i strach,
w głowie myśli czarnych potok
o tym że już idę w piach ...

Kiedy przyjdzie znowu diabeł
bym z nim poszedł kupić flasz,
proszę Panie byś mi pomógł
napluć mu w parszywą twarz ...

Dziś już czysty po ostatnim
i w objęciach twoich łask
mam nadzieję wielką Panie,
że to był ostatni raz.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!