Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja już...

Ja już nic nie chcę
nie chcę i nie potrzebuję
w rozpaczy znów się kręcę
i marzeń już nie snuję...

Ja już nic nie mam
Nawet nie mam imienia
Siebie brakować mi zaczyna
Innych nie potrzebuję do spełnienia...

Ja już nic nie potrzebuję
tylko sama być o ile być
by jasno się utwierdzić
że nie trzeba mi żyć...

Ja już nie istnieję
zniszczyło mnie wszystko
co kiedyś drogie mi było
we łzach jestestwo moje
wyraźnie się... rozmyło...

21 548 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • Cris

    5 September 2016, 17:09

    :)

  • RudaDusza

    5 September 2016, 16:57

    Dziękuję.
    pozdrawiam

  • Cris

    5 September 2016, 15:42

    ładnie zapisany smutek
    pozdrawiam