Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pelargonie

ja jestem ty
ja nie umiem brać
co należy

ja promień
światło do wnętrza
wpadać rozchodzić się

ja jestem ono
ono nie znać życia
ono krew z serca
od serca
dla serca

ja umarły
leżeć dusznym światem
nieść
znieść
ja niesiony
na dachy południa

ja skakać
wpadać
w twoje puste oko

ja nic
ja być
byłem sobą
ja nić
wiązać z tobą
ja nóż
zeschłe pelargonie

Rzeszów, 20 stycznia 2015

627 wyświetleń
17 tekstów
2 obserwujących
  • Gaia

    6 October 2015, 10:48

    trochę taki Kali
    zagubiony w chaosie słów
    choć pomysł sam w sobie niezły