Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najważniejszy Wybór

Ja jestem tego pewien,
że są też inne światy
i byłem wcześniej w niebie,
nim tu trafiłem, na ten.

I wiem, że życie tutaj
to dla nas jest sprawdzianem
i że co będzie po nim
my sami wybieramy.

I widzę to co Bóg nam
na świat ten z nami zsyła ...
po miłość starczy sięgnąć
by w naszym życiu była.

I wiem, że daje szansy
byś mógł do nieba wrócić,
lecz durnych ludzi masa
z wrogością je odrzuci.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!