Menu
Gildia Pióra na Patronite

On-line

Ja jak po sznurku
Zawieszam wzrok
Na wieszakach
Szkoda słów
I gotówki
Moje słowo droższe od pieniędzy
Insp. Bystry

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • bystry76

    18 December 2022, 11:55

    Nie lubię tych dużych liter u ciebie ;p

  • onejka

    17 December 2022, 13:22

    I słusznie, po co nakręcać słowem własnym badziewia rozkwit 🥳

    • Smi

      17 December 2022, 18:44

      hej onejka gdzie byłaś