Menu
Gildia Pióra na Patronite

JA

Ja
ciągły obserwator
tłumu
i rzeczy unikalnych
próbuję odnaleźć
siebie
postawić kropkę nad "i"
wciąż szukam
ze świecą
i zapałkami
jak dziewczynka
wiersz YGI

159 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!