Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejny raz

I znowu jesień
Opadające liście
Mleczna pogoda

Coraz szybciej biegnie czas
Zostawiając mnie w tyle

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • 17 January 2014, 22:14

    Nie tylko Ciebie. Tak bywa, czas biegnie, tylko my za nim nie nadążamy.

    Pozdrawiam :)

  • luterin

    21 October 2012, 22:42

    Znów jesień...to prawda i czemu ?

  • mercy

    21 October 2012, 15:06

    Ostatnie dwa wersy są naprawdę ładne. Bardzo mi się podobają.