Menu
Gildia Pióra na Patronite

Radość

I znowu dzień i znowu noc
Kolejny poranek słońcem wita
Znów wieje wiatr i deszczyk mży
Radość znakomita
Nie płaczę ja nie płaczesz ty
Już smutek nas nie wita
Po nocy dzień po burzy tęcza
Tak
Radość nas przywita

8394 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!