Menu
Gildia Pióra na Patronite

I wynajęłam nieba kawałek
A na tym niebie chmury dwie
Jedną różową a drugą białą
Siedzę i myślę sobie, że
Życie jest piękne, a czasem złe
Jak życie piękne, to radość, śmiech
Jak życie złe, to potok łez
Płynę po niebie na chmurach dwóch
Patrzę na Ziemię i widzę, że
Ludzie szczęśliwi i nie ma łez
To jest marzenie
Ja o tym wiem i ty o tym wiesz

8395 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!