Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Opatrzność'

I w każdej minucie,
w każdym Twym dźwięku,
On stoi przy Tobie, zabiera Ci lęku.
Przy każdej myśli,
przy każdej osobie
daje Ci miłość,
nie myśli o sobie.

859 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Joan40

    4 March 2020, 06:07

    Mam nadzieję........
    że Anioł Stróż czuwa;)