Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
42 385 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • .Rodia

    5 October 2015, 04:06

    w Twoim jak zwylke

    zacząłeś już latać coraz wyżej?

    PS
    - nie, nie musisz rzecz jasna - w odpowiedzi na sensowność odpisywania

  • M44G

    7 March 2015, 08:15

    Jedzenie takich członków ludzkiego ciała jest nie zdrowe dla zdrowia. ;)

  • słońiczka

    7 March 2015, 08:12

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • onejka

    6 March 2015, 23:19

    właściwie to lubię takie bez owijania

  • Smurf007

    6 March 2015, 22:41

    Ooo
    Galicjusz zraniony..
    u mnie też się wysrał..
    dobrze że minusów nie ma, teraz koleś stolce stawia :))
    szczam z niego ;)
    zjawiskowy gość

  • danioł

    6 March 2015, 22:37

    wystaw se nawet ryj na zewnątrz