Menu
Gildia Pióra na Patronite

iść tam

. Istota wydaje się fakt
by dążyć ku lepszemu
nigdy jednak
nie osiągając celu

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!