Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Istnieje taka moc.
Istnieje wielka moc.
Ta jedyna moc to Ty.

Wystarczy uwierzyć w siebie!

W górę unieś głowę!
Wypnij pierś do przodu!
Idź przed siebie dumnie!

Wybierz własną drogę!

Postępuj tu rozsądnie.
Nie bacz na innych błąd.,
Nie popełnisz nigdy go.

Pokonaj myślą wszystko!

6322 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • 21 June 2017, 12:56

    Zabrzmiało niczym odezwa
    Fajne epitafium dla dziecinnej wyobraźni