Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem

Istnieję
bo mnie urodziłaś
A zanim będę
muszę się mocno napracować.

6020 wyświetleń
80 tekstów
0 obserwujących
  • Echo_

    13 March 2017, 04:24

    Bardzo w porządku. Gratuluję.