Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozpacz...

Istnieje coś takiego
we mnie co sprawia
nieustający ból duszy
którego nie potrafię

Wyleczyć kieliszkiem
półwytrawnego wina
gdzie często sączę
po szalonym dniu

Uśmiecham się blado
na myśl jak śmiesznie
wyglądam z rozpaczą
ukrytą pod powieką...

09.09.2015

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    13 September 2015, 15:55

    Smutny choc ładny wiersz Aniu :) Pozdrawiam milutko :)

  • nicola-57

    10 September 2015, 18:06

    db, za.