Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istnieją rzeczy takie "po prostu"
Jest się szczęśliwym po prostu,
I z niewiadomych powodów
Kocha się,
Po prostu...
Rano i wieczorem, w deszczu i słońcu,
Tak juz jest bez powodu.
To są to rzeczy po prostu,
Niewytłumaczalne, wspaniałe, zadziwiające i błogie
I pragnie się po prostu
I śmieje nie wiadomo z czego,
Po prostu, prosto jest byc szczęśliwą.

Z Tobą.

72 089 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • Adnachiel

    29 February 2016, 08:11

    Piękne wyznanie.
    Być szczęśliwym z kimś, kto z nami jest szczęśliwy to wielkie szczęście :)