Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istniała kiedyś pani
z sercem pokrytym
szronem.
Miała głębokie oczy
i usta z dojrzałych
malin.
Jej dusza nie wiedziała
dokąd zdąża i gdzie
ją ciągnie.
Biedna pani została
rozdarta...
Odeszła...
Na wycieraczce pod drzwiami
zostawiła kartkę, aby
pamiętali.

...Tu była Miryoko

18 811 wyświetleń
136 tekstów
7 obserwujących
  • Mir

    14 November 2011, 19:43

    Och... Gafa.... Źle napisałam. Miało być "na wycieraczce".

  • mercy

    13 November 2011, 22:19

    Na kartce pod drzwiami
    zostawiła kartkę

    ?