Menu
Gildia Pióra na Patronite

I stało się....

maty

maty

I stało się dziś . To co dawało radość zesłało mi łzy...
Nie miało tak być , czarno-biało , niewyraźnie , emocje starte na pył.
Ja niebawem przepadnę w niepamięć. Nie pozostanie totalnie nic!
Mentalnie słabnę , tracę równowagę . Poplątane myśli nie dają żyć .
Rządzi nimi pesymizm. Jakby wryty w serce kreuje codzienność .
Wiem że to piekło , to wszystko co gehenną zeszło w momencie , w którym pograłaś ze mną
W jedną z tych zakazanych , potępionych i na straty spisanych gier .
Spośród całych stu procent wygranych została ci tylko para zer .
Ja padam przed bramą szaleństwa . Za nic na świecie nie chce przez nią przejść .
Jednak wiem , że twoje kłamstewka przepchną przez nią ciebie i mnie .
Dlatego wyrzekam się każdej chwili u twego boku , z tobą związanej .
Nie zachwieją mnie twoje łzy wylewane na marne , tak neutralnie .
Chcę zapomnieć o tobie . Proszę cię odejdź .
To koniec .....
Wybrałaś inną drogę....

8548 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
  • Inius

    1 December 2014, 18:09

    boskie