Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie iskry miłości

Iskry miłości
Serca rozpaliły
W rysunku radości
Miękkość dłoni
Dotykiem ciepła
Bliskość ogrzewa
Odkryte spojrzenia
Wyrazem uwielbienia
W ustach malowanych
Urokliwa namiętność
Powiązała nas
Pocałunkiem uczuć.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!