Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskierką w oku
oświetlę tą drogę
co krętą pętlą
utkało życie

szwy pozdejmuję
blizny zaleczę
z balastem wspomnień
pogodzę

a gdy z promykiem
dnia kolejnego
zacznę kolejną podróż

będę silniejsza
znów pełna wiary
z oknem szeroko otwartym...

49 566 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • mill

    15 June 2015, 23:17

    ...śliczny ;)....

  • czasem_wciskam_escape

    12 August 2014, 14:16

    bardzo mi sie podoba. przeczytalam z przyjemnoscia :-)

  • 11 August 2014, 23:31

    Iskierka nadziei...
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • słoneczniki

    11 August 2014, 21:00

    Aniu,przecież Ty doskonale wiesz...;)

  • Pechowa_

    11 August 2014, 20:29

    Zdumiewasz zawsze kiedy po setny wiersz piszesz nadzieją wiarą, coś pięknego ;)

  • słoneczniki

    11 August 2014, 20:09

    I w deszczu można czuć lato

  • RozaR

    11 August 2014, 20:03

    No i trochę optymistyczniej