Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

pour l’Eternité…

Teksty z obrazami - pour l’Eternité… - motylek96
pour l’Eternité… - motylek96

iść przez życie nie marnujac chwili
zarzucając niepotrzebne myśli
zachwycać się kwiatem i jego kolorem
w źdźbłach trawy szczęście wypatrywać

ech - jakbym chciała

w tych dziwnych czasach wierszem
słowa kiścimi układać
ubrać wróblom buty
by boso po śniegu nie skałały

ech - jakbym chciała

wiatrem stycznia po polach grudzień gonić
bawić się w chowanego ze starym i nowym rokiem
księżycową poświatą nadzieję w serca wplatać
choć szaro i buro za dnia

ech - jakbym chciała

dobre wróżby
ludziom przynieść
pour l’Eternité…( na wieczność )

ja lunatyk

http://youtu.be/jyvcg72-reA

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!