Menu
Gildia Pióra na Patronite

[motywacja]

iść na rękach ku górze
z każdym metrem sprawiać, że
gwiazdy stają się cięższe

11 131 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!