Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyśniony

I pragnę królewną z bajki być,
O zachodzie słońca, przy blasku świec,
Spotkać tego co przez życie będzie ze mną biec,
Zabierze mnie na bal , gdzie nie będzie innych par,
Co przed balkonem w deszczu będzie stał,
I na gitarze piękne piosenki dla mnie grał,
Coś mnie w brzuchu kuje,
Przy nim mój świat zwariuje,
Będzie gwiazdą na mym niebie,

A serca dzwon nie przestanie bić,
Dopóki będę o nim śnić ..

72 086 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących