Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Jak życ..~~

http://www.youtube.com/watch?v=0Gbz-Lau5tc
Interpretacja piosenki-Patrick Swayze - She's like the wind

Życie jest złe mówią mi
Dobrze sie baw,nie licz dni
Może raz w życiu uda się zrobic to coś
To co pozwoli życie ocalic na złośc
Chwytaj chwile co dnia by było warto życ
Gdy zginie już zło,za dobrem trzeba iśc

Przetrzyj oczy choc raz, nie bój się zatrzymac czas
Naucz się życ

Dobrocią na sercu układaj sny
By były miłością tak cennych dziś dni
Los szansę ci dał nie poddaj więc się
Życie jest darem więc obudź się
Kochaj życie co dnia i w końcu doceń je
By było jak sen co życie ci umili
Lepsze dni mówisz mi sa już blisko kiedy ty
Też jesteś w nich

Przetrzyj oczy choc raz i nie bój o nic się
Bo życie to sen i dobrze wiesz co robic

Przetrzyj oczy choc raz,i nie bój się
Spróbój znów w to uwierzyc
Jak trzeba życ
Spróbój znów w to uwierzyc
jak trzeba życ.

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Gaia

    15 October 2012, 18:29

    "Przetrzyj oczy choc raz,i nie bój się
    Spróbój znów w to uwierzyć"
    Te słowa szczególnie mi się spodobały Agnieszko :)

  • czarna mamba

    15 October 2012, 13:58

    no i odleciala ...hen w sen gleboki:)

  • aloya

    15 October 2012, 08:20

    Agnieszko ja też sobie pośpiewałam, i tak jakoś zrobiło mi sie lżej na sercu.
    Pozdrawiam cieplutko:))

  • agniecha1383

    15 October 2012, 00:20

    Pięknie...wiesz Aguś -czasem i mi taka wiara w słowach potrzebna... i pewnie nie tylko mnie:)
    wspaniałe słowa...pozdrawiam:)