Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pan Anonimowy

Internecie, Ty Świecie mój! Ty jesteś jak czas;
Ile cię trzeba liczyć, ten tylko się dowie,
Kto go szuka. Dziś witryny twe w całej grafice,
widzę i przeszukuję, by spatchować grę.

Antywirusie, co system chronisz w trybie rzeczywistym!
Przed wirusami, keylogerami, obdarowujesz swymi aktualizacjami.
Ty mnie Internautę w grze FPP, respownujesz.
Kolejny tryb, z szybkim fps fragi zyskuje.

Okno na świat stoi otworem bym oczy i rozum karmił tym tworem.
Idąc przez cztery Boga świata strony - Czuję pustkę
Bez Youtube, Google, Redtube, Fejs natury.

Ty nas powrócisz na okien tych strony,
Podczas serfowania login i hasło dwuetapowo chronione,
IP ukryte, a partycje szyfrowane, kryptowaluty kopane,
Cebulki zapach się niesie, a na morzu czarna bandera powiewa,
Nasza cicha wolność dzięki której idziemy po ziemi z sieci własnych idei…

77 877 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
  • kuloodporna

    11 August 2021, 23:42

    ....taka fraszka igraszka świat internetowy......😉😊🌼🌼🌼

    od oszi3
  • 16 December 2018, 13:25

    :))