Menu
Gildia Pióra na Patronite

IQ

inteligentny początek dnia

bez sztucznych połączeń
neuronów

wolna wola
- tylko moja

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!