Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekleństwo Cieni

inspiracją te słowa...

Kto straci swój cel jest jakby zepsuty .
To tak jakby się zgubić we śnie własnych cieni ...

Przekleństwo Cieni

Czarna suknia
czarne oczy i Ty cała .
Biegniesz przez pustkę duszy
kalecząc siebie
by cieszyć się
smutkiem w sobie depcząc innych
po drodze do donikąd ...

Taniec Życia w niczym
nie pomoże
a fala łez
budzi cię ze snu cieni
w którym tkwisz zaklęta sama .
Mówisz żegnam i idziesz z stąd ...

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!