Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podeptane Serca

Inspiracja Michał Bajor.

'' Podeptane Kwiaty...
i niedopitej w pośpiechu herbaty ''

Podeptane serca
i tyle wierszy
z moją nie dopitą
herbatą...
której nie lubię
choć jej potrzebuję.
Patrząc na dłonie
zmęczone
nie mojej pracy
wyryte linie
papilarne
znaczą się
nie pulsem
roztrzaskanych
myśli zakazanych
podeptanych
Kwiatów nie moich.

http://www.youtube.com/watch?v=jJBAB-uX9j0

Kocham Michała Bajora Jest Wspaniały :))

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • krysta

    16 May 2013, 12:59

    śliczny wiersz...
    pozdrawiam :)

    od Sol 8