Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inni

Inność przekazywana opacznie
Tworzy prostą odmienność
Odbierania normalności
Jak łódź na fali buja afront stania
Dlaczego nie stoisz nagle !
Przecież nie potrafię !
Zakończenie zorzkniałe
Tego co powinno trwać dalej

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!