Menu
Gildia Pióra na Patronite

-UJE

Inicjuję, inspiruję, peregrynuję
I nigdy, ale to nigdy nie
kreskuję -uję jako
nie -uję-
-ty w żadnych
ramach obiekt
niepojęty
w zakręty wchodzę
w zaklęcia wchodzę
i nikomu nie
szkodzę
i nikomu nie
mówię
o tym czym dym
jest, gdy przestrzeń
pusta
o tym czym rym
jest, gdy odbicie
lustra
mówi "Pas"
i staje czas

we mnie
w Tobie

W Nas.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących
  • oszi3

    28 August 2019, 00:37

    Jeszcze H na początku, a będzie można kolonizować Wenus.:P