Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dno i wodorosty

I nagle nie ma już dobrych chwil
Nie pomoże na to żaden dobry deal
Powoli wszystko sie rozpadało
Coraz mniej szczescia dawało
Nadzieje już dawno straciłam
Że jednak źle nie postąpiłam
Poprzednie życie zapewne złe było
Lecz obecne do reszty mnie zniszczyło
Ani krzty radości już nie zauważam
Ale samobójstwa jeszcze nie rozważam
______________
Moja "twórczość" dno osiągnęła
Więc wpadła w ognisko i cała spłonęła

38 492 wyświetlenia
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!