Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imieniny Jolanty

Imieniny dziś Jolanty,
Co za szczęście, to nie żarty!
Spotkamy się w wielkim domu,
Nie powiemy nic nikomu.
To będzie nasza tajemnica,
Jak imieninowa jajecznica.
Imprezkę wielką urządzimy
i życzenia im złożymy:

Dużo szczęścia i radości,
Dużo szczęścia i miłości,
I słodyczy też bez liku,
Tak jak dżemu jest w słoiku.

Bo wszystkie Jolanty to super babeczki,
Robią do szkoły świetne kanapeczki,
Dbają o wszystkich w domu
i nie chwalą się nikomu.
Zawsze ślicznie uśmiechnięte,
Czasem bawet wniebowzięte!
Lubią małe czekoladki,
Szczególnie od swojej gromadki.
Świetnie ze wszystkimi się dogadują
W żadnych kłótniach się nie lubują.
Lubią czasem też poklechać
I z leniuchów coś wykrzesać.

Kochamy je zawsze i wszędzie,
Niech im jak najlepiej będzie!

*napisane z małą pomocą Asi ^ ^ Pozdrawiam

9455 wyświetleń
251 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!