Menu
Gildia Pióra na Patronite

.....?@@@

Imię...
którego nie lubię wypowiadać
Takie które przekreśliło plany i obaliło
Marzenia
Dobrze wiem że pozostawione
Niedomknięte drzwi wpuszczają
Odrobinę światła - wspomnień...
Ale wiem że przyjdzie dzień
Kiedy ponownie się otworzą
Boję się tego spotkania....
Płacz jest najsmutniejszą
Oznaką
Wewnętrznej walki samej z sobą
Skazanej na przegraną....

4538 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!