Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz myślenia

im więcej rozmawiamy tym nic
a przecież ja czekam
jak na gwiazdkę z nieba
ale już dziś wiem, że to nie zmęczenie
to deprywacja
znowu nie czuję, że to coś
choć mogło by już być
jeszcze trochę
szans z drugiej ręki
i czas spadać.

27 899 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!