Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko marność...

Im dłużej coś robisz,
Tym prostsze się staje,
Racjonalne myślenie
Znaku już nie daje...

Pogrążasz się szaleńczo,
Konsewkwencji nie ma
Dla punktu zwrotnego
Marnego istnienia...

3802 wyświetlenia
87 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!