Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezapominajka

Im dalej odejdziesz
tym dalej muszę powracać

i ciszą swych kroków
nagłym być przypomnieniem

bo przecież tuż za chmurami
jest niebo

które oczy zamknięte
budzi swym lśnieniem

a srebrzystych skrzydeł obłoki
zstępują poranną mgłą

by to co uśpione pożegnaniem
zostało w nas

niezapomnieniem

Madeleine

101 618 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    17 June 2015, 12:00

    Miło Was spotkać, dziękuję za odwiedziny i te wszystkie dobrości :)

    Yestem, ktoś kiedyś powiedział, że czasem powinno się odchodzić.
    Ale kto już odszedł raz, zawsze może wrócić :)

    Dzięki raz jeszcze, pozdrawiam i do zobaczenia :)

  • Malusia_035

    17 June 2015, 11:33

    Przepiękny :))

    pozdrawiam Cieplutko :))

  • 16 June 2015, 23:03

    O sacré bleu! A musi być uśpione? ;) Hmmm...
    Śliczne.
    Pozdrawiam Niezapominajkę i Autora. :)

  • Ta, co lubi marzyć...

    16 June 2015, 22:56

    Piękny, jak zwykle :)
    Życzę Ci wiele tych "niezapomnień".

    ~ Oliwka

  • słoneczniki

    16 June 2015, 19:57

    Piękny wiersz

  • mill

    16 June 2015, 17:30

    ....śliczny ;)...

  • Adnachiel

    16 June 2015, 14:14

    Już chyba musi tak zostać :)

    Pozdrawiam :)

  • Gaia

    16 June 2015, 14:02

    Błękitnie u Ciebie, jak zawsze :)