Menu
Gildia Pióra na Patronite

Im...

Im dalej każda myśl coraz bliższa.
Im dłużej coraz bardziej serce pęka!
Im mocniej tak trudno wytrzymać.
Im częściej ciągle jest za mało.
Tym droższa każda chwila z Tobą.
Im ciężej droga do miłości prostsza!
Bo Jesteś przy mnie.

93 739 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!