Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~~

Im d tym d.
Im b tym m.
Im bardziej k. tym bardziej ź.
Nie zrozum mnie tak, jak rozumieć należy,
odejdź i nie płacz, za tym co stracone,
idź krętą drogą po to, co upragnione.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!