Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Im bliżej tym dalej
Jeszcze Cię nie widzę ale już czuję
Obecność i atmosferę pokwitania
Czekam nic nie zależy ode mnie
Pozostaje czekać w trawiącym czasie
Zastygłam w tym Hadesie
Jest mi zimno od mroku wokoło
Niecierpliwię się i boję
Kiedy mnie odnajdziesz
I chwycisz za rękę - nie puszczaj
Trzymaj mocno i przyciśnij do piersi
Bądź moim Orfeuszem
Ale nie daj się oszukać nikomu
Nawet bogom

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!