Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Ilu ludzi zranionych
życia pozbawionych
zostało w bezdechu.

Ile śmierci przed nimi
nocy obojętności
w zamknięciu zostaną.

Ile w cierpieniu powstałych
linii krwi na dłoniach
z niewinności zdartych.

W krwi kałuży toną
Czy w tylko swojej?
Nadejdzie czas.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    2 May 2014, 23:58

    ;D a bo wiem.. że nigdy gdzie?. :O.. ;P
    wiem, ja też.xD

  • 2 May 2014, 23:56

    Skąd wiesz? Pesymistka. ;)
    Wiem, żartowałem tylko. :)))

  • LiaMort

    2 May 2014, 23:50

    i tak wpadnę. ;)
    na jaką szczerość?.. na prawdę yestem. ;)

  • 2 May 2014, 23:48

    Nie wiem, czy to wypada... ;)
    Ale skoro nam się zebrało na szczerość, to... też kocham to robić. :D:D:D

  • LiaMort

    2 May 2014, 23:43

    nie... ;) żyję bo kocham to robić. ;) ale czasem też umieram jak każdy.. ;)
    phi.. ja winna?.. ;P eh jak zwykle.. zwalają winę na biedne dziewczę. ;)
    jak nie wypadnie to przeczytam. ;)

  • 2 May 2014, 23:36

    I to jedyny powód, by żyć? ;)
    W zasadzie każdy jest dobry. :D
    Coś mi wpadło do głowy... z Twojej winy. ;):D
    Jak nie wypadnie, to napiszę. :D

  • LiaMort

    2 May 2014, 23:31

    właśnie żyję, bo nie umieram. ;)
    jak to było na poważnie, to pewnie bym była martwa. ;) po prostu piszę co mi przyjdzie na myśl yestem. ;)
    a dziękuje i wzajemnie. miłego. ;)

  • 2 May 2014, 23:27

    Naczytałem się Twoich słów o życiu i śmierci i ... żyć, nie umierać. ;)
    Ty to wszystko tak na poważnie? :)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)