Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń

Ile ziarna schowane pod plonem
tyle wyobraźni we mnie się kole
wczoraj jeszcze bratem byłeś mój miły
dziś na sytuacje brakuje mi siły
można przenieść wszystko w czas przeszły
ale czy można przyjaźń zniweczyć?
coś zawsze rodzi się by umierać
prawda ważniejsza jest tu i teraz
ciężko jest wrócić do tego co było
ale pamiętaj dobro wraca zawsze
ze zdwojoną siłą!

364 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!