Menu
Gildia Pióra na Patronite

tabletka

(...) ile tego trzeba zeżreć żeby nie chcieć umrzeć?
~ Zeus

to od czego uciekam
to pęknięcia w skale,
których nikt nie chce dziś otulić

choćby słowem

mógłbyś zaznaczyć, że jeszcze tu bywasz

i może tęsknisz?
za mną. sznur niedokończonych spraw.

za kwadrans ósma -
kolejna tego roku.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • .Rodia

    10 May 2016, 21:25

    poważnie myślisz że z tą huśtawką to nie jest głupi pomysł?

  • 10 May 2016, 20:39

    Masz wiele racji. Tak po prostu.

  • .Rodia

    9 May 2016, 11:53

    skoro odczuwasz ten istnienioból to znaczy, że coś jeszcze cię obchodzi
    analogicznie "cierpisz bo masz serce"

    chyba że mówisz o czymś zupełnie innym

    fajny awatar
    przypomniałem sobie huśtawkę - powinienem sobie taką zawiesić w pokoju chyba

  • Irracja

    9 May 2016, 09:19

    ... często do naćpania, „trzeba tego zrżreć"...

    ;-)

  • 9 May 2016, 09:01

    Myślę, że czasem wcale nie chodzi o sny. A o weltschmerz. Za dnia musisz udawać, że coś jeszcze cię obchodzi.

  • .Rodia

    8 May 2016, 23:35

    zapiszę sobie to może zerknę co to takiego

    to o czym śnisz że tak bardzo przypada Ci nawet sen do gustu?

  • 8 May 2016, 22:52

    Hipotermia, Zeus.
    Takie tam nocne słuchowisko.

    --
    Co do reszty? Trzeba to poczuć. Inaczej... całość jest bez sensu.

    --
    Mnie wkurz@ją 24h/ na dobę. Myślę, że można mi życzyć wytrwałości po stokroć.

  • .Rodia

    8 May 2016, 22:47

    skąd ten ZEUS?

    fajne wprowadzenie
    reszty nie rozumiem albo może nie chcę dzisiaj rozumieć - nie wiem

    najbardziej mnie
    to te za pięć 24 wkur wiają