Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cena wiary

Ile dałbym by zatrzymać czas
Ile dałbym by uchwycić chwilę
- Życie

Ile dałbym byś dał szczęście
Ile dałbym byś oddał chwilę
- Życie

Ile dałbym bym zapomniał wszystko
Ile dałbym bym zapomniał Ciebie
- Życie

Marne oddam Tobie
Marne ofiaruję Ci
- Boże

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!