Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Dziewiętnasty Dzień "

Ile treści w nim
Przewinie się
Zimno mi
Po szybie łzy płyną
Wraca myśl
Jesteś cudem
Potrzebnym mi
Słońcem co ogrzewa
Ja słabym uśmiechem
Różą szaleństwa pink
Wiary potrzeba mi
By wzrastać... słońca
Którego nie ma
Trwam tracąc blask
Można i tak
Powolne umieranie
Chwila zadumy
Czekanie na spotkanie

...
01.03.2021
10:08

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!