Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liczby i ja.

Ile razy upadłem? Ile razy się podniosę?
Ile jeszcze we mnie siły do życia?
Czy dam radę? Liczby proszę was
Zdradźcie mi wasz sekret...
Obliczę wywnioskuje uzyskam wynik!
Lecz na moje życie on?
Czy będzie poprawny!?
Tego nie wiem liczby utwierdźcie mnie.
Błagam was ,bo sam ze sobą rady nie daje.
Czuje się nie obliczalny jak niewymierny ułamek.
Jak liczba której obliczyć się nie da i w inną zamienić
Wartościami swoimi przybliża ,lecz ja sam niewymierny
i nieobliczalny swoją wartość i wynik znam.
Chcecie zgadnąć jakie wyniki mam?
Szkoda ,że tylko ja swój własny wynik znam....

16 829 wyświetleń
118 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!