Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęsknię za Tobą "

Ile razy napiszę jeszcze
Wiersz tęsknotę niosący
Czułością nocy wypełniony
Radością kawy nasączony
Nie wiem - trudne pytanie
Kiedy tęsknię okropnie
Nie znam odpowiedzi
Bardzo trudne pytanie
Może Ty wiesz...?
Znasz odpowiedź na nie....

....
08.04.2021
23:23

281 656 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących