Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię.

Ile przeczytanych kartek
rozwiał bezsilny wiatr
krótkowzrocznych ludzi.

Ile niezapisanych stron
zostało wyrwanych
ze wspomnień życia.

Ile wypisanych kredek
kolorował się świat
barwą cierpienia.

Gdy w nutce tęsknoty
wciąż nieustannie gra
melodia zobojętnienia.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    27 February 2020, 15:00

    Przyznam że mi też.

  • Trzykropek

    27 February 2020, 14:25

    Ładne to, ale przyznam, że coś mi nie gra w trzeciej zwrotce.