Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ciekawe..."

Ile niespełnień

Ile wyrzeczeń

Ile poświęceń

Ile lat

Ile miesięcy

Ile dni

Ile godzin

Czeka Nas

Płynie czas

Odpowiedzi brak

***

Ile szczęścia

Ile przygód

Ile podróży

Ile kwiatów

Ile listów

Ile oddechów

Przed Nami

Kiedy kochamy

Nieskończenie wiele

Tacy Przyjaciele.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!